dimecres, 13 de juliol del 2011

Una estoneta amb Càritas Parroquial

Aquest matí he passat per la Parròquia, he entrat pels locals, era l’horari de Càritas i he pogut veure el moviment i la feina que fan els nostres voluntaris, amb quina cura ho tenen tot preparat i atenen a les persones que necessiten alguna cosa.

He preguntat quantes persones són ateses actualment i la Beatriu m’ha donat la dada: 36 famílies, un total de 105 persones.

Llavors, amb el Pere, he pujat a dalt a fer una foto de la cistella. Ja sabeu que aquesta cistella és sempre a l’entrada de l’Església perquè pugueu anar deixant aquells productes que més falta ens fan. (Aprofito per donar les gràcies a tots els que ajudeu a omplir-la, cadascú segons les seves possibilitats. Gràcies ben sincerament!)


Feta la foto de la cistella, hem tornat a baixar als locals. La Nuri i la Roser anaven fent feina. No paren!... Però quan han vist que anava a fer fotos, els ha sabut greu que es veiessin els espais buits de totes les coses que, durant el matí, havien anat entregant, així que hem quedat per un altre dia tornaré i faré les fotos quan estiguin les prestatgeries plenes. Llavors aprofitaré per preguntar-les-hi quins aliments arriben de la Unió Europea, quins del Banc d’Aliments, i quines coses fa més falta que seguim portant.