divendres, 13 de març del 2015

Cada dia de Quaresma és un regal i un goig (XXIII)

Pel divendres de la 3a. setmana de Quaresma...

Gràcies, Papa Francesc!

Aquests dies s'acompleix el segon aniversari de l'elecció del Papa Francesc. Fou el dia 13 de març d'ara fa dos anys.

Gràcies, Papa Francesc per la teva pregària. Fas impressió quan pregues davant del món i acabes de rebre el Sagrament. Com tantes i tantes vegades ens demanes, l'Església t'acompanya en la teva pregària. Gràcies, Papa Francesc pel teus gestos i pel teu viatge a Lampedusa i a Assís i les teves anades als països tant llunyans com és ara Sri Lanka, Corea i a Filipines. Allí consoles i sostens la fe dels fills de l'Església Catòlica. Gràcies, Papa Francesc per la predicació de l'Evangeli amb paraules clares i netes. Gràcies, Papa Francesc perquè tens els pobres sempre als llavis i no te'ls pots treure del cap perquè saps que són germans de Jesús. Gràcies, perquè ens retornes l'alegria d'anunciar l'Evangeli i la voluntat d'estimar els humils. Gràcies per la teva doctrina que és sembrada en els pastors i en el cor dels fidels. Allí queda. Gràcies per l'alegria que has donat al món i a l'Església. 
Amb la teva humilitat has esdevingut profeta de la pau i de la reconciliació. Gràcies, Papa. Ets com una flor d'ametller en l'hivern del món i de l'Església. Tot ha canviat des de què hi ets, pel goig de molts i desconcert d'alguns. Gràcies, Papa Francesc, perquè no ets ni progressista ni conservador, ets del Senyor, només del Senyor. ¿Saps? L'Església està contenta de tu, també el món. I els homes i les dones que preguem sabem que estàs unit al Senyor. Ell és la teva alegria i la teva força. Tots t'abracem, perquè tu ens has abraçat a tots. La Mare de Déu, que tant estimes, vetlla per tu. 
Preguem avui pel Papa: Senyor, beneïu, el vostre servent, Francesc. Bisbe de l’Església Catòlica i successor de Pare, l’apòstol de Jesús.