dilluns, 30 de desembre del 2013

Moltes felicitats, Mn. Ricard!

Ahir, 29 de novembre, vàrem celebrar el 60è aniversari de l'ordenació de Mn. Ricard Cabré, prevere adscrit a la nostra Parròquia i, amb aquest motiu, fou ell qui presidí la Missa de 12.

Va estar acompanyat pel nostre Rector, Mn. Rafael Serra; per Mn. Josep Maria Barenys, company de promoció de Mn. Ricard i actualment adscrit a la Parròquia de Sant Salvador d'El Vendrell; i per un gran nombre de fidels.




Al moment de les ofrenes, es van llegir aquestes paraules:

Ara presentem el pa i el vi. Quants cops que, mitjançant les mans de mossèn Ricard a través de la consagració, han estat convertides en el Cos i la Sang de Nostre Senyor Jesucrist! Quantes vegades, mossèn Ricard, exercint el seu ministeri sacerdotal, ha estat l'instrument directe perquè Jesús perdonés els pecats a un pobre penitent?

Quantes persones has ajudat amb tants anys de ministeri amb els teus consells, la teva comprensió, la teva proximitat, el teu amor...?


Mn. Ricard, et donem gràcies pels seixanta anys de fidelitat sacerdotal, l'Església sencera n'està orgullosa i contenta, tots nosaltres ho celebrem i et donem l'enhorabona. Et felicitem especialment per ser com ets, traspuant senzillesa, sense personalismes, treballant molt per al bé dels homes i de Déu a través de l'Església, sense fer soroll, com les formigues.


Aquestes són les persones importants als ulls de Déu, humils i plenes de l'Esperit.


Demanem al Senyor que t'ajudi a estar molts més anys al seu servei i que et beneeixi amb una llum molt especial.