dimecres, 19 de setembre del 2012

Fe, esperança i caritat

M’agrada voltar per altres blogs, llegir què escriuen els companys d’afició, què pensen, què els agrada... Alguns dels espais més macos que es poden trobar a la xarxa són aquells que estan dedicats a la fotografia. Persones amb mirada sensible ens mostren paisatges, animals, plantes, núvols... Jo en gaudeixo molt!

Un dels meus preferits és l’espai de la Montse, que es diu “Una mica de tot”. Ella és especialista en fixar-se en detalls preciosos que a la majoria de nosaltres ens passarien desapercebuts. Igual posa una foto d’una punta teixida a mà; que una eina antiga; que un gran pany de ferro, ja rovellat però magnífic, mostrant el treball de forja que algú va fer fa molts anys... Al seu blog podem trobar, flors, reflexos d’aigua, textures de fusta...


Avui, quan hi he entrat, m’he trobat amb un post sobre un poblet francès anomenat Lavastrie. La Montse ens ensenya els seus carrers, decorats amb plantes per tot arreu, nets i polits... i llavors em fixo que ahir ja ens va posar un post sobre el mateix poble, i el dedicava a l’església... i una foto, especialement una, m’arriba al cor... Mireu què maca!!

Jo crec, jo espero, jo estimo: Fe, esperança, caritat...


Les dues fotos d'aquest post són de la Montse. Gràcies, maca!!

2 comentaris:

montse ha dit...

Quina il.lusió!!
Això és precisament el que em dòna goig del blog...Compartir aquell moment, tan extraordinari, que vaig experimentar quan vaig descobrir el motiu de la imatge i si a més a vosaltres també us agrada, i com tu ara ho fas extensiu perquè més gent en gaudeixi, doncs ja et pots imaginar com n'estic d'estarrufada...O sigui que moltes gràcies a tu.Ja veus que contenta m'has posat!!
Una abraçada molt forta

Assumpta ha dit...

MONTSE.- Holaaaa!! Quina il·lusió veure't per aquí!! :-))
Ja saps que sóc súper fan de les teves fotografies, però és que tan bon punt vaig veure aquesta vaig pensar "li pispo" ;-))
Gràcies, de veritat, per deixar-nos compartir la teva mirada sempre tan maca i detallista!! :-))