dissabte, 14 de desembre del 2013

Amb un somriure

Saber mirar les coses amb sentit de l'humor és molt positiu. Ja diuen que riure és una teràpia magnífica per gaudir de bona salut.

A vegades, voltant per la xarxa, trobem alguns vídeos que ens semblen divertits. Avui us en posarem dos. 

El primer és un "muntatge" (o sigui, són frases retallades d'un missatge per "formar-ne" un de nou). A Brasil, durant la trobada amb els joves, el Sant Pare va utilitzar alguns símils del món del futbol per arribar més a la gent  i el Canal argentí TyC Sports ara ha aprofitat aquestes paraules per fer aquest "collage" i animar a la seva selecció. 

Diuen que a algunes persones  no els ha agradat massa, nosaltres no trobem que sigui gens irrespectuós, al contrari, queda molt simpàtic.


El segon és absolutament real... Un nen petit, colombià, de sis anys, "s'escapa" de la vigilància dels seus pares, puja al costat del Papa Francesc i... no hi ha manera de fer-lo marxar! El xiquet s'hi sentia a gust. Els infants són així en la seva joia i en la seva llibertat. El Papa Francesc sap perfectament la paraula de l’Evangeli: «Si no us féu com els infants no entrareu al Regne del cel». Es divertit i ple de tendresa, mireu i escolteu.