dissabte, 30 de juny de 2012

Estudiar amb el Senyor

A la Parròquia hi ha una noia que és un goig, primer pels seus pares i segon pels seus amics i amigues. Es una noia creient, confirmada. I a més a més és bonica. Forma part del Grup de Joves. Es de la Parròquia i només de la Parròquia. Com els cristians que saben que en la Parròquia ja ho tenen tot per viure i celebrar la fe. Es diu Anna.

Era el Diumenge de Corpus i volia anar a la Processó de la Ciutat per acompanyar el Senyor. Però l’endemà s’examinava de la Selectivitat. I no se li acudeix altra cosa que anar a la Processó amb els apunts. I ja la veieu estudiant els apunts darrera el Sagrament en la interminable i calorosa processó del Corpus de Reus. Era així com ella adorava al Senyor. No digueu que no sigui bonica aquesta anècdota dels fills de Déu!I aquesta setmana m’ha dit que ha tret de les millors notes de Catalunya, tant que haurà d’anar a Barcelona pels reconeixements deguts per les primeres autoritats acadèmiques del país. Vaig pensar: No m’estranya, estudiant amb el Senyor! Ah, si la coneguéssiu l’Anna és senzilla de cor i no té l’aire d’"empollona repel·lent". Simplement és una noia cristiana.

La felicitem. L’any vinent cursarà primer de medicina i els malalts que en el futur atendrà ja exulten de goig, encara que no la coneixen. També felicitem els seus pares. Si haguessin cent noies com a l’Anna a cada Parròquia de la ciutat serien el seu tresor. Però un tresor com ella val per mil. Els qui la coneixeu feliciteu-la.

Moltes felicitats, Anna!!

1 comentari:

Assumpta ha dit...

Enhorabona, Anna!! T'ho mereixes!! ;-))