diumenge, 17 de juny del 2012

JESUCRIST ha marcat diferència en la meva vida


Jean Paul Ponce és un malabarista que treballa en el Cirque Soleil, i a d’altres companyies d’espectacle circense, i ha donat a la Parròquia testimoni de la seva fe. Es considerat un dels malabaristes més famosos del món. Ha estat un testimoni senzill i humil. Abans, les bitlles i altres objectes ballaven vertiginoses, quasi soles al seu voltant. Un espectacle que feia arrencar aplaudiments.

Procedent de l’Argentina, resideix al nostre bisbat i dóna voltes per a tots els continents, en el món de l’espectacle. Ha dit: Jesucrist marca diferència en la meva vida! Es possible jugar en el seu Equip! I viure joiosament la fe en Crist enmig de tot el que fem. I he conegut d’arreu del món a tants homes i dones que la fe cristiana ha canviat la seva vida... Jo sóc un d’ells! I tot va començar en mi des del dia de la meva Confirmació, en una parròquia de les Bahamas, mentre treballava al Cassino de Nassau, als Estats Units, on residí els únics deu mesos seguits de la meva vida, en els qual he viscut en la mateixa ciutat. El secret de la joia és cercar a Déu i buscar el bé dels altres. Només cal referir-ho tot a Déu i creure fermament que Crist és el Fill de Déu que ens dóna la vida eterna i ser apòstols del seu amor en el món. I ser perseverants en la pregària i en la recepció dels Sagraments de la fe.

Mentre parlava, un no sé què de tendresa em va omplir l’ànima, fins a les llàgrimes. Estava convençut que la gràcia del Crist vivia en ell. I els seus ulls resplendien de l’alegria de l’esperit i del do d’un coneixement més alt de Crist. No em va passar per alt l’amor i la tendresa amb què tractava al públic. Sobretot als infants i a als humils del cor, com si fossin grans personatges!

Gràcies, Paul, pel teu testimoni i perquè tu, el gran artista de fama internacional, no t’has avergonyit d’actuar en una sala parroquial, enmig del poble de Déu i m’he fixat amb la tendresa i la bondat amb la què els tractaves. Un aplaudiment per tu i pel Senyor que fa meravelles en el cor de tants.


Des que va actuar davant del Papa, a les Jornades de Joventut del 2005 a Colònia, se l’anomena el «Malabarista de Déu»» Sempre pregaré per tu. També de Sant Francesc es deia que era un joglar de Déu. Sort!

Cerqueu informació sobre aquest personatge a la xarxa i en trobareu d’abundant. També ens va presentar la seva encantadora esposa, Lia, i els seus tres fills. Un d’ells ja volia imitar els seus pares jugant als malabars. Us posem un YouTube de la seva actuació davant del Sant Pare, observeu com la seva esposa corre per rebre la benedicció del Papa i la cara de satisfacció d’aquest. No m’acabo de creure que Paul hagi actuat a la nostra Parròquia. Ha estat un regal del Senyor.

2 comentaris:

Paul Ponce ha dit...

Fue una gran alegría poder estar en la parroquia de Cristo Rey de Reus. Les tendré en mi corazón y oraciones.

Para los que les interesé comprar más camisetas OWAC, lo pueden hacer en:
www.owac.net
Muchas gracias.

Saludos y oraciones,
Paul Poncex

Assumpta ha dit...

Muchas gracias por todo!

Tomamos nota de la dirección :-)