diumenge, 18 de maig del 2014

With a little help from my friends

No és la primera vegada que en aquest blog us parlem d'un programa de TV3 que ens va agradar força: el concurs de Grups Corals "Oh, happy day" (que, per cert, sabem de bones fonts que ja estan en marxa els castings per a la segona edició).

Un dels grups participants era la coral mig gospeliana mig rockera de Terrassa anomenada "Tons i Sons", els recordeu?


Doncs bé, dissabte passat, dia 10 de maig, un grup de persones de la nostra Parròquia van tenir el goig de poder-los escoltar en directe i, segons expliquen, va ser una actuació magnífica, amb una complicitat total entre el públic i la coral... Ho van passar genial!

Es tractava d'un concert benèfic per a Càritas de Montbrió del Camp, i organitzat per la Parròquia de Sant Pere, d'aquesta localitat. Donem l'enhorabona a la Parròquia de Montbrió, per la magnífica idea i organització i, també, a la coral: la seva participació demostra que són tan bona gent com bons cantants!

Buscant per YouTube hem trobat el vídeo d'algunes cançons de les que van interpretar. Us els posem perquè també en pugueu gaudir:

Lord you are good, d'una de les actuacions al concurs de TV3



I still haven't found, també d'una actuació a "Oh, happy day!"



With a little help from my friends, enregistrada al Teatre Principal de Terrassa amb motiu de la Gran Gala 10è. Aniversari de la coral el 18 de gener de 2013


És a aquesta coneguda cançó dels Beatles a la que hem dedicat el títol d'aquest post i és que pensem que aniria molt bé per fer una reflexió. 

Coneixeu la història d'aquest tema? Diuen que dels quatre membres del grup de Liverpool, Ringo Starr, el bateria, era el que pitjor cantava. John Lennon i Paul McCartney van composar aquesta cançó expressament per a ell. Ell havia de ser el solista... quin risc!! 

La idea era que allò que un no pot aconseguir tot sol, pot arribar a fer-ho amb una petita ajuda dels seus amics (a little help from my friends) i és que ja només començar en Ringo es preguntava: "What would you think if I sang out of tune?" o sigui "Què pensaríeu si canto fora de to?"... el cert és que la cançó va ser un gran èxit. Aquí la tenim:



Actualització a les 21:40

He deixat un avís als amics de TONS I SONS, llavors ells han llegit el nostre post i m'han deixat aquest comentari al Twitter. Gràcies a vosaltres, bona gent de Terrassa!!