dilluns, 12 d’agost del 2013

Aquestes imatges fan mal

Molts diumenges posem la tele a dos quarts d'onze per veure i escoltar la Missa que retransmet La-2 de RTVE, en català, des del convent de les Dominiques de Sant Cugat del Vallés. No és que la seguim amb total atenció, és cert, doncs a vegades ens distraiem, estem esmorzant... però la idea és haver escoltat ja les lectures per quan anem a Missa de 12... com una petita preparació "d'estar per casa" i mai millor dit.

Si engeguem el televisor una mica abans, ens trobem amb un programa en castellà que es diu Testimonio. Dura menys de cinc minuts i és molt, molt interessant. Sempre troben alguna persona que explica alguna experiència que val la pena escoltar.

Ahir parlava Fernando de Haro, periodista, autor d'un llibre anomenat "Cristianos y leones" que va sobre la persecució dels cristians a l'actualitat. Les xifres que donava i les imatges que van acompanyar al reportatge eren esfereïdores, i crec que són tan importants que s'han de conèixer.

Aquí al blog ja hem fet algun post sobre aquest tema (com, per exemple, aquí  o aquí) i crec que aquest vídeo explica molt bé tota la situació. Us aviso que algunes imatges són molt dures.