dijous, 25 de març del 2021

Horaris de la Setmana Santa 2021 a la nostra Parròquia.

 


DIUMENGE DE  RAMS

No hi ha benedicció a l’exterior del temple

Missa de vigília: 8 del vespre i  Missa de 10h i de 12h

DIMECRES SANT

Confessions de les 18 h fins a les 21 h del vespre.

DIJOUS SANT

Missa del Sant Sopar del Senyor: 19:30 h.

Pregària d’adoració del Sagrament fins a les 21:30h .

DIVENDRES SANT

Laudes: 9:30 h

Via Crucis 10h del matí.

Celebració de la Passió i Mort del Senyor a les 17:30h

DISSABTE SANT

Vetlla Pasqual (forma breu) a les 8 h del vespre.

DIUMENGE DE PASQUA

Missa a les 10 i Ofici Solemne de Pasqua a les 12 h del matí.

 

Benvolguts fidels,

Fa una certa estranyesa celebrar la Setmana Santa en el context que vivim. A despit de les condicions en què  l’hem de celebrar, els cristians no podem deixar de proclamar la Mort del Senyor fins que vingui. Es així que us convido que participeu de les celebracions pasquals amb fe, amb prudència i amb una actitud espiritual intensa. El món sofreix i la creu de Jesús, esperança i salvació està tenyida del dolor del món. Per això, més que mai, ens hem d’abandonar a la pregària i a la confiança.

El Dimecres sant des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre hi haurà el servei de les confessions. Rebre el Sagrament de la Penitència és la veritable porta per entrar a la celebració pasqual. No hi ha res més gran al món que un cristià reconegui que es pecador i rebi de part del Senyor l’absolució que renova el seu baptisme.

El Dijous sant celebrarem a les 7:30 de la tarda i haurà adoració del Sagrament de l’Amor fins a les 9:30, la màxima per acomplir amb el toc d’alarma. No hi haurà l’Hora Santa, però el Mossèn a les 20h farà una Meditació sobre el Sagrament pels fidels que hi siguin. 

La Vetlla Pasqual serà a les 8 hores en forma breu, amb tres lectures i la renovació del sant Baptisme. A les 9h i una mica més haurem acabat, si Déu vol. No ens podrem donar l’abraçada de la Pasqua, però posem el cor de tots en el cor dels altres per desitjar-nos una esperançada Pasqua de Resurrecció. Gràcies per tot el que ajudeu a la parròquia, prego per vosaltres i us beneeixo. 

Mn. Rafael Serra