dilluns, 27 de maig del 2013

Les homilies de cada dia del Papa Francesc (1)

Comencem una NOVA SECCIÓ... Ens fa il·lusió i esperem que us agradi. Es tracta del següent; a partir d'ara, anirem fent un recull de petits fragments d'homilies del Sant Pare. Apareixeran amb regularitat al nostre blog, sempre amb aquesta imatge del Papa Francesc pregant. Es tracta que, en llegir-les, nosaltres en fem meditació.



"El Senyor ha redimit tothom, tothom, amb la sang de Crist: tothom, no només els catòlics. Tothom! 
Pare, i els ateus?
Doncs també. Tothom! I aquesta sang ens fa ser fills de Déu de primera categoria! Hem estat creats fills a imatge de Déu i la sang de Crist ens ha redimit a tots! I tots nosaltres tenim el deure de fer el bé. I aquest manament de fer el bé crec que és el bon camí cap a la pau. 
Si nosaltres, cadascú per la seva banda, fem el bé als altres, ens trobem allà, fent el bé, i fem lentament, a poc a poc, una cultura del trobament es realitza: en tenim molta necessitat! Trobar-nos fent el bé. 
‘Però jo no crec, pare, jo sóc ateu!’ 
Tu fes el bé: ens trobem allà!”.

“Fer el bé no és una qüestió de fe, és un deure, un document d’identitat que el nostre Pare ens ha donat a tots, perquè ens ha fet a imatge seva i semblants a Ell. I Ell fa el bé, sempre”.