dimarts, 21 de juny del 2011

Tothom pot participar-hi


El diumenge primer de maig totes les parròquies, comunitats, escoles i entitats d’Església que hi ha a la ciutat de Reus van rebre l’anunci de la vinguda a Reus de centenars de joves que, el mes d'agost, passaran uns dies a la nostra ciutat, de camí cap a Madrid, a les Jornades Mundials de la Joventut.

El nombre de joves que venen a Reus passarà dels 1.000 tenint en compte que alguns països han sobrepassat les expectatives.

La nostra parròquia ha esdevingut tanmateix parròquia acollidora i es va fer una crida a les famílies per acollir una part d’aquests joves (els majors d’edat).

Altrament també se’ns va demanar que ens apuntéssim per formar part del voluntariat que ha de resoldre els temes de logística i organització. Amb satisfacció també us diem que tres membres de la nostra comunitat formen part de l’equip de responsables de les JMJ a Reus.

VOLUNTARIAT: Cal disponibilitat dels dies 11 a 14 d’agost (tots els dies, o part d’aquests) i per assistir a algunes reunions preparatòries o de formació alguns dies de juliol.

FAMÍLIES ACOLLIDORES: Famílies que disposin de lloc per a dues o més persones, que en principi seran de nacionalitat belga o txeca. Només caldrà acollir-los a l’hora de dormir doncs la organització s’encarrega de la manutenció.