dimarts, 29 de desembre del 2015

SANT NADAL, ESTIMAT PAPA FRANCESC, LA PARRÒQUIA DE CRIST REI T’ESTIMA I PREGA PER TU! (I)

LES ABRAÇADES DEL PAPA DE LA MISERICÒRDIA

Amb aquest recull de fotografies que mostren la bondat i la humanitat del Papa Francesc, la Parròquia de Crist Rei felicita el sant Pare. Cada dia a la santa Missa quan pronunciem el seu nom ho fem amb un gran amor. Que el Senyor vulgui beneir i guardar de tot mal al Papa Francesc. Gràcies. Escoltem mentre les mirem l’antífona: Oremus pro pontifice nostro.



No abraça, demana gairebé la benedicció del Patriarca Ecumènic

En la jornada de la Pau: l’alegria de un jove catòlic

Va commoure a tota l’Església, el Papa va plorar. Aquest sacerdot ha estat 32 anys de la seva vida per causa de la seva fe a la presó, a l’antiga Iugoslàvia. Va ser una abraçada inacabable

A Jerusalem, a prop del Mur dels Planys, com una proimesa de pau, la gran abraçada de tres amics, el Papa, un israelita. I un musulmà.

El Papa Francesc saludant al bisbe emèrit de Roma, el dia de la immaculada, amb una actitud plena de tendresa del qui fou el papa Benet que sembla dir: Que n’estic de content que siguis el successor de Pere.

Amb aquell nen de Rio Janeiro, al Brasil, que va fer plorar el Papa quan li va dir: Jo de gran vull ser sacerdot.

Amb Eduardo Verástegui, l’actor mexicà que no s’avergonyeix de testimoniar-se catòlic i apòstol de l’Evangeli.

Però no, aquest post no acaba aquí... per avui mireu, observeu bé les imatges, penseu en les persones que hi surten. Totes tan diferents i totes tan contentes de veure el Sant Pare tan proper a elles. Avui, ens concentrarem en aquestes fotos, però demà en trobareu més.