dissabte, 8 de març del 2014

"A la vida, tots ens equivoquem moltes vegades. Aprenguem a reconèixer els nostres errors i a demanar-ne perdó" (Els "tuits" del Papa Francesc)


Com vàrem anunciar el passat 21 de febrer, de tant en tant us posarem un recull de les "piulades" (o "tuits") del Sant Pare.

Ja sabeu que es tracta de frases breus, com titulars, que recullen un pensament i que van bé per a reflexionar-hi.

De manera "oficial" el compte de Twitter del Papa Francesc surt en nou idiomes diferents (llatí, italià, anglès, francès, castellà, portuguès, alemany, polonès i àrab) com que -de moment- no tenim versió en català (tot arribarà!) la traducció la faré jo mateixa. Aquí teniu una selecció de les darreres. Recordeu que si voleu seguir-lo diàriament, tenim posat l'enllaç (a la versió en castellà) a la barra lateral d'aquest blog.


22 de febrer: "No perdem mai l'esperança! Déu ens estima sempre, fins i tot amb els nostres errors i els nostres pecats".

24 de febrer: "La Mare de Déu és sempre al nostre costat, especialment quan sentim el pes de la vida i tots els seus problemes".

25 de febrer: "Tots els batejats som deixebles missioners. Som cridats a esdevenir Evangeli vivent en el món".

28 de febrer: "Per a nosaltres, l'Eucaristia és quelcom essencial: És Crist que desitja entrar a les nostres vides i omplir-nos amb la seva gràcia".

1 de març: "El nostre agraïment a tots els qui es dediquen a l'ensenyament a les escoles catòliques. Educar és un acte d'amor, és com donar la vida".

3 de març: "Com viure un matrimoni feliç? Units al Senyor, que sempre renova el nostre amor i el fa més fort que qualsevol dificultat".

4 de març: "A la vida, tots ens equivoquem moltes vegades. Aprenguem a reconèixer els nostres errors i a demanar-ne perdó"

5 de març: "La Quaresma és un temps propici per a la renúncia. Privem-nos d'alguna cosa cada dia per ajudar els demés".

6 de març: "Preguem pels cristians que són víctimes de persecucions. Que sàpiguen vèncer el mal amb el bé".

7 de març: "La nostra joia més profunda ve de Crist: Estar amb Ell, caminar amb Ell, ser els seus deixebles".