dilluns, 14 d’octubre del 2013

El cel blavíssim d'un diumenge

El cel d’aquest diumenge ha estat encara més infinit i més blau. El sol pujava per la banda del mar i esdevenia tot ell esclat per a una gran assemblea d’Església. El Bisbe Manuel Borràs i els nostres estimats preveres han estat beatificats. Inscrits per a sempre en el Llibre de la Vida, també en els nostres cors.

L'arca de les relíquies dels Sants Martirs
és duta processionalment entre la multitud.

La nostra Església ha estat de sobre manera enaltida per la gesta dels seus servidors, fidels, audaços i forts. Són els nostres màrtirs. Que les campanes de la nostra Església diocesana toquin a festa, com el dia de Pasqua i per tot arreu escampin el seu missatge, un missatge de perdó i de pau. El dia 13 d’octubre de l’any del Senyor 2013 ha estat un dia que queda inscrit a la història de l’Església. Donem gràcies a Déu perquè l’hem viscut.

Després de les beatificacions no queda el buit, queda un gran treball a fer, és anunciar el Crist i amb amor fer créixer l’Església. Aquesta Església per la qual ells van viure i van morir. Que siguem dignes d’ells i que preguin per nosaltres.

Escoltem l’estupenda melodia de Frisina, el cant de la Pasqua, gaudim-ne mentre reflexionem en el que acabem de llegir.

1 comentari:

MªCarmen Payà Martí ha dit...

Sí, Mn. Rafel: el 13 d'Octubre de 2013 ha estat un esclat de llum i joia; un esclat de germans units per una mateixa fe, units per un mateix pensar i sentir; esclat del Poble de Déu en marxa cap a la Jerusalem del Cel, on un dia volem trobar-se amb els 522 màrtirs i tots els demés que han estimat al Senyor i la seva Santa Església. GLÒRIA A DÉU!

MªCarmen Payà Martí