dijous, 6 de desembre del 2012

La festivitat de Crist Rei

El passat diumenge, dia 2 desembre va començar l'Advent, període que abraça els quatre diumenges abans de Nadal i amb el que comença l'Any Litúrgic.

Diumenge anterior doncs, 25 de novembre, festivitat de Crist Rei, havia estat la clausura de l'any anterior, i dia molt important per a nosaltres, doncs és la Festa Major de la nostra Parròquia.

A las 12 del migdia va ser la Missa Major:


era també Missa Familar, per la qual cosa, l'Església lluïa preciosa, plena de tots els infants de catequesi i les seves famíies i, per fer-ho encara més especial, havia vingut Mn. Miquel Marimon, recent ordenat Diaca, i a qui el Mossèn havia convidat a predicar. Van ser uns instants veritablement molt emotius.




I, per la tarda, un concert de categoria, la Coral Scherzo, de Vila-Seca, formada per espectaculars veus femenines, ens va oferir una variada selecció de peces que van fer les delícies dels nombrosissims assistents. Bàsicament peces clàssiques però també un toc de gospel i nadales populars. L'èxit va ser rotund i, a petició del públic, amb els seus aplaudiments, la Coral va oferir un Bis.


És molt d'agrair el fet que la coral va actuar a benefici de Càritas, per tant, de forma gratuita, sense cobrar res a la Parròquia i aconseguint una bona quantitat per aquest servei parroquial que cada vegada, donada la greu crisi que estem passant, ha d'atendre a més persones.