dilluns, 21 de novembre del 2011

Concert del grup Canta la Teva Fe a la nostra Parròquia

Ahir, festivitat de Crist Rei de l'Univers, a dos quarts de set de la tarda, va tenir lloc a la nostra Parròquia un concert del Grup Canta la Teva Fe.



En realitat va ser una magnífica fusió de concert i de pregària, ja que cada cançó anava precedida d'una reflexió que preparava a escoltar amb atenció el missatge de les lletres dels temes que es van interpretar. Lletres que, a més, s'anaven projectant perquè tothom les pogués seguir amb facilitat.



Va ser una magnífica idea que l'acte es programés a "dalt" l'església i no a la Sala Mn. Josep Torres, que és més petita, ja que la resposta de la gent va ser boníssima i, ni el fet que fos jornada electoral, ni les males previsions meteorològiques van espantar ningú, per tant, persones de totes les edats van omplir completament l'església.



Us deixo fotos i vídeos en els que podreu veure una cançó sencera (Hem vist al Senyor) i fragments d'algunes altres. Disculpeu que els vídeos no tenen la qualitat que el concert mereixeria, però si serveixen per recordar una mica la tarda tan maca que vàrem viure ahir, ja estarà bé.

Llum de les nacions (fragment)


Hem vist al Senyor (cançó sencera)


Amb tu, Maria (petit fragment)


Aquí em tens (fragment)