dijous, 13 d’octubre del 2011

Bona feina, mossèn Joan Francesc!!


El dia 10 de setembre mossèn Joan Francesc Amigó, fins aquell dia vicari de la nostra parròquia, prenia possessió, de la mà del nostre bisbe Jaume, de la parròquia de Santa Coloma, verge i màrtir, a Santa Coloma de Queralt, de la que des d’aquell dia és rector. També feia el mateix a d’altres poblacions de la comarca com Les Piles, Savallà del comtat i Conesa, entre d’altres. En aquesta presa de possessió va estar acompanyat per familiars, feligresos de les seves noves parròquies, per mossèn Joan Maria Padrell, fins aleshores rector de Santa Coloma i per alguns membres del Consell Pastoral de la nostra parròquia, que després, el van acompanyar una estona per desitjar-li la Llum i la Guia del Senyor en la seva nova missió encomanada i compartir taula i xerrada.


Dies després, concretament el darrer dia del mes de setembre, la nostra parròquia va aplegar-se per celebrar junt amb ell i el nostre rector l’Eucaristia i acomiadar-lo. S’hi van aplegar un bon nombre de catequistes, feligresos de les Assemblees familiars que ell dirigí i la pràctica totalitat del Consell Pastoral, per compartir l‘Eucaristia. Mn. Joan Francesc va dirigir unes belles paraules de comiat, que després va lliurar per escrit a cadascú, en un gest molt celebrat. Tanmateix, alguns membres de la comunitat de Crist Rei van prendre la paraula en nom de tots i li van lliurar alguns obsequis.


A la fi, tots plegats, van compartir una estona al locals del centre pastoral. Bona feina pel Regne de Déu, Joan Francesc!.