dilluns, 10 de febrer del 2020

La mort de Kobe Bryant

LA MORT DE KOBE BRYANT: QUE EL SEU NOM SIGUI INSCRIT EN EL LLIBRE DE LA VIDA AMB LA SEVA FILLA ESTIMADA, GIANNA, I TOTES LES PERSONES QUE MORIREN EN EL DISSORTAT ACCIDENT.

Unes hores abans que la vida de Kobe Bryant es veiés interrompuda en un accident d'helicòpter, la llegenda de la NBA va anar a l'església i va resar. Bryant va visitar l'Església Catòlica Nostra Senyora Reina dels Àngels a Newport Beach, Califòrnia, d'hora, el diumenge abans de la missa de les 7 del matí segons el pare Steve Sallot.



"Ens vam donar la mà, vaig veure que s'havia beneït perquè tenia una mica d'aigua beneïda al front", va dir Sallot a KCBS / KCAL, afiliada de CNN. L'helicòpter de Kobe Bryant va caure més de 600 metres en un minut i no va poder evitar un turó per uns metres, segons les autoritats.

Ell i la seva família eren assidus a l'església de Newport Beach, resaven juntament amb centenars d'altres feligresos durant la missa i mai tractaven de cridar l'atenció. No parlava molt sobre la seva fe però "certament era un home de fe", va recordar Sallot.




En una publicació de Facebook dilluns, el bisbe Timothy Freyer, de la Diòcesi d'Orange, va descriure a Bryant com un "catòlic compromès que estimava a la seva família i estimava la seva fe". "Kobe, un antic resident i feligrès del Comtat d'Orange a la nostra diòcesi, assistia amb freqüència a missa i s'asseia a la part de darrere de l'església perquè la seva presència no distragués a la gent de centrar-se en la presència de Crist", va dir el bisbe en la publicació.

Va ser minuts abans de la primera missa de diumenge, quan Sallot es va creuar amb Bryant. Havia visitat la capella d'oració i estava sortint quan va parlar breument amb el seu sacerdot i ha afegit que van conversar sobre com algun dia Bryant volia rebre el sagrament catòlic de confirmació.



Hores després, Bryant, la seva filla Gianna, de 13 anys, i altres 6 passatgers van morir quan l'helicòpter es va estavellar a Calabasas, Califòrnia. El pilot també va morir en l'accident. Els tripulants de l'helicòpter es dirigien a un partit de bàsquet en Thousand Oaks, on s'esperava que l'exjugador de l'NBA entrenés i que la seva filla jugués.


A dalt la foto la parròquia on el jugador va assistir per darrera vegada a Missa, en el seu darrer diumenge, i es va asseure al darrera de tots, com sempre feia.