dilluns, 9 de març del 2015

Cada dia de Quaresma és un regal i un goig (XIX)

Pel dilluns de la 3a. setmana de Quaresma...

Fantàstic!

"Fantàstic" és una paraula bonica que significa goig, sorpresa, admiració. La Vida és un do molt gran. Existim i haguéssim pogut no existir. Som únics. No hi ha hagut ningú igual abans que nosaltres ni tampoc hi haurà algú igual després de nosaltres. La vida ens ha estat donada i som en aquest món com a consciència, llibertat i capacitat d’amor. Pels creients és una vida donada per Déu i, a més, immortal. Es fantàstic que existim. Es fantàstic saber que els nostres noms estan inscrits en el cor de Déu. Es fantàstic que molts pensin: Encara que no sóc important per molta gent i, humanament parlant, potser sóc irrellevant en aquest món,  sé que sóc únic pel meu Déu. Sóc la seva filla, el seu fill. I, des del moment que sé això i ho visc, tot ho trobo fantàstic: la vida, el cel, el món, les persones que estimo, i la gent que no conec... La Vida apareix com un regal de Déu. La fe dins meu és una melodia interior i un cant a la Vida.
Només em dol quan la vida no és valorada, la vida única de cadascú, fins i tot la vida d'un infant que encara ha de néixer. 
Avui hauríem de ser conscients de les petites alegries de cada dia i trobar-les fantàstiques. La Vida en aquest món ens és donada i cada dia és irrepetible. Visquem-lo amb plenitud: avui mateix! Es fantàstic. Viure’l en plenitud és viure’l amb l’amor de Déu dins del cor. Quan tinguem una alegria avui o sentim o veiem quelcom que sigui bell, diguem: És fantàstic, gràcies, Senyor meu.