divendres, 5 de febrer del 2016

El Cos multiplicat milers de vegades.

El Cos de Crist, ofert en la Creu per nosaltres és donat milers i milers de vegades en el Sagrament Eucarístic. El Senyor ens diu a cadascú de nosaltres “Aquí tens el meu Cos entregat per a tu, aquí tens la meva sang vessada per a tu”, que vol dir “Mira com t’estimo, et dono la meva Vida.


L’Eucaristia és el centre de tota la vida de l’Església, tant centre que no pot ser més centre. L’Eucaristia ens uneix amb Déu Pare i ens uneix a tots com a germans: “El pa és un de sol, i per això nosaltres, ni que siguem molts, formem un sol cos, ja que tots participem d'aquest únic pa.” (1Co 10:17). Mirem el Crist, combreguem amb el Crist, deixem-nos prendre pel Crist. Que cada vegada que combreguem Ell prengui possessió de la nostra vida i realitzi el designi de Déu en cadascú de nosaltres. Sense dubte, aquest designi de Déu és el millor bé per a nosaltres i la més gran felicitat.

Que tota la Parròquia miri el Crist Eucaristia, amorosament i amb profunda adoració, com Maria mirava el seu Fill elevat a la Creu. L’Eucaristia ens dóna la certesa que Déu és amb nosaltres, Emmanuel per sempre.

Estem a punt d'emprendre el camí quaresmal, necessitem i necessitarem el Pa de la Vida per sostenir les forces, per a renovar-les, per aixecar-nos una i mil vegades i arribar al terme de la Pasqua i adonar-nos que Aquell que ens ha acompanyat en el camí és el mateix que trobarem al final i, des d'aquest final ens ha esperat sempre per una abraçada d'Amor. Eterna.

Us deixem aquest vídeo amb les bellíssimes imatges d'una processó eucarística i amb la música de la Comunitat de l'Emmanuel.