dimecres, 12 de novembre del 2014

Que reposin en la pau de Déu


El diumenge passat, a la tarda, un tràgic accident va provocar la mort de catorze persones. Eren d’una parròquia de Múrcia, de la Mare de Déu del Roser de Bullas, entre ells el jove rector de 36 anys, Mn. Miguel Conesa. Un dels sobrevivents ha explicat que el darrer que feu el mossèn, quan s’adonà que l’autocar s’accidentava, fou posar el cinturó de seguretat a David, un noi de catorze anys que seia al seu costat, i protegir-lo amb el seu cos. Ell no va ser a temps de posar-se el seu. 

Donem al condol als fidels d’aquesta parròquia i encomanem a Déu l’ànima d’aquest sacerdot i les altres tretze persones que moriren. 

Ahir mateix fou enterrat amb tots els germans preveres a la seva parròquia natal, on havia estat batejat, havia fet la primera comunió i havia estat ordenat sacerdot. També havia estat escolà. Tots els qui el coneixien afirmen que sempre tenia el somriure als llavis, extravertit, i que no sabia dir que no a ningú. 

Els fidels venien de Madrid, de peregrinar al santuari del Cerro de los Angeles. Que Jesús, el Senyor, consoli el cor de tantes famílies i del presbiteri diocesà de Múrcia-Cartagena. “Jo també he perdut un fill”, va dir el bisbe als seus pares.

In Paradisum, de Gabriel Fauré, pel Winchester Cathedral Choir