diumenge, 29 de setembre del 2013

Ajuda a l'Església necessitada

Com recordareu, fa unes setmanes, a la nostra Parròquia es va fer una Col·lecta especial per ajudar als cristians de Síria que, amenaçats i perseguits, han de marxar del seu país cap a camps de refugiats a Jordània. Allí la situació cada vegada és més difícil degut a que el número de persones que escapen del terror augmenta cada dia.


La quantitat que vàrem recollir va ser de 3.000 Eur. i es va fer arribar a través de l'Associació depenent de la Santa Seu "Ajuda a l'Església Necessitada". Aquesta organització té com a objectius principals:

- Recaudar fons per a finançar projectes d'ajuda pastoral a diferents països on l'Església està més necessitada, amenaçada o pateix persecució.
- Informar de forma fidedigna i veraç, sensibilitzant a la societat, perquè es conegui la situació de l'Església que pateix i es perseguida a diferents parts del món. Avui en dia, més del vuitanta per cent de les persones perseguides per la seva religió són cristianes.
- Fomentar la pregària per tots aquells que pateixen per la seva fe, pels cristians que estan necessitats i pels missioners.


El nostre donatiu va arribar i hem rebut una carta on així ens ho comuniquen i agraeixen. Som nosaltres qui hem de donar-los les gràcies a ells per aquesta feina magnífica que fan!!

Si feu clic a la imatge, es farà més gran
i ho podreu llegir perfectament.

Si voleu, fent CLIC AQUÍ anireu a una pàgina on hi ha una sèrie de pregàries per fer una setmana d'oració per la pau a Síria. Una pregària general i, a més, una específica per cada dia de la setmana.