diumenge, 24 de març del 2013

Jesús entra a Jerusalem com a Rei de la Pau


Avui tota l’Església aclamarà el Crist que entra a la ciutat santa. Ve com a Rei de la Pau. I els infants de tot el món eixugaran les llàgrimes de Jesús a Getsemaní. Ens disposem a celebrar un any més la PASQUA. Pasqua és una paraula hebrea que literalment vol dir fer un pas endavant. Desitgem i preguem perquè la Pasqua d'aquest any sigui un pas endavant per tal que els cristians de tot el món marquin el full de ruta que indiqui a tothom que només L’AMOR SALVARÀ EL MÓN.

El Senyor ve a la seva ciutat per a prendre possessió del seu Regne, un Regne d'amor. Per aquest Regne el Senyor morirà. Que n'és de bonica la Litúrgia dels Rams del Senyor, nens i nenes amb les palmes i fins i tot l’enrenou que s’organitza! En el primer diumenge de Rams quelcom de semblant devia passar.


La història avança, però avui encara beneirem els rams. Com ho van fer els nostres pares, com ho férem nosaltres quan érem petits i com ho faran els qui vinguin després de nosaltres. Generació rere generació.

És el Crist i només el Crist que vol entrar en la ciutat dels homes de cada temps per a donar-nos un missatge d'amor i proclamar l’absoluta transcendència del Pare del Cel. El Déu Amor, amic dels petits i dels pobres, com el Papa Francesc ens ha predicat en els primers dies del seu pontificat.


Sí, deixem entrar Jesús a la nostra ciutat, deixem-li prendre possessió del seu Regne. Ve com un rei de pau i no ens prendrà res d'allò que és nostre, ans el contrari, ens regalarà el seu amor. Acollim-lo fent brandar les palmes i els cors. Crist és amb nosaltres. I no deixarà mai la seva Església. El Papa Francesc n'és un signe!!!

BON DIUMENGE DE RAMS I BONA PASQUA!!

Escolteu en honor del Senyor el magnífic «Canticorum iubilo» de Haendel, cantat pel Huddersfield Choral Society amb Joseph Cullen.
Posem fort els altaveus, fem clic a la fletxeta i escoltem aquesta magnífica peça musical...