diumenge, 6 de març del 2011

“Rep el do de l’Esperit Sant”

La celebració del sagrament de la Confirmació és un motiu de joia per a la comunitat. 18 joves de la nostra parròquia el van rebre per la imposició de mans i amb la fórmula sacramental “rep el do de l’Esperit Sant.
L’arquebisbe Jaume va ser rebut i saludat a la porta dels locals per tots els preveres de la parròquia, els catequistes i els confirmands. Tot seguit, a la capella del Santíssim, després d’uns moments d’adoració el nostre bisbe va parlar amb els joves per interessar-se pel seu itinerari de fe, esperonar-los a seguir fent camí com a membres del poble de Déu i els va expressar la seva alegria per compartir aquells moments.
La celebració de l’Eucaristia, força concorreguda, va ser molt viscuda i participada per tos els joves confirmands, els seus padrins i padrines, família i membres de la comunitat.
En acabar la celebració se’ls va fer ofrena de dos llibres, una edició del Nou Testament com a record de la comunitat parroquial que va lliurar Mn. Joan Francesc com a responsable de la catequesi de confirmació i un segon llibret titulat “Seguidors de Crist” que els va lliurar el Sr. Arquebisbe. Després d’unes boniques paraules d’un dels pares dels confirmands i de la fotografia de conjunt, uns moments per compartir la festa tot fent una mica de sopar fred.
Moltes felicitats a tothom!