diumenge, 31 de juliol de 2011

Solidaritat amb Àfrica!

El corn d’Àfrica (o la Banya d’Àfrica): és una península de l'Àfrica Oriental que s'endinsa centenars de quilòmetres a la mar d'Aràbia i s'estén per la banda meridional del golf d'Aden. És la part del continent africà que es projecta més cap a l'est. Comprèn els estats de Djibouti, Etiòpia, Eritrea i Somàlia, que ocupa uns 2 milions de km² i és habitada per uns 90,2 milions de persones (dels quals 75 a Etiòpia, 10 a Somàlia, 4,5 a Eritrea i 0,7 a Djibouti).


Com tots sabem, les notícies que arriben de l’Àfrica de l’Est són terribles. La gana està matant milers de persones cada dia i necessiten ajuda urgent.


A més, altres països veïns, com Kenia, també es poden veure afectats degut als moviments de la població.Avui diumenge el mossèn ha fet una proposta: Es tracta d’estalviar 1 Euro cada dia (menys del que val un cafè) i el 15 d’agost, la festa de la Mare de Déu, a les col•lectes, podrem aportar els 15 Euros que haguem aconseguit en aquests quinze dies. El mossèn ho farà arribar a través de transferència directa. No hi ha quantitat petita. Tot ajuda.

Podrem estalviar un Euro cada dia?